Ons verhaal

Voor vrienden, familie en alle mensen die meeleven in ons adoptieavontuur.

9.12.06

Stresskip

Het beloofde mailtje van vrijdag liet op zich wachten, om 16.30 hield ik het niet meer en heb dan maar eens gebeld. Ze hadden Mr. Bruk nog niet kunnen bereiken, en wisten nog niets meer. Er was al wel uitgekeken naar vliegtickets, en toen sloeg de paniek helemaal toe. "Of jullie vertrekkeb 19 December, en blijven dan 10 dagen in Addis Abeba of jullie vertrekken op 4 Januari voor 7 dagen".
WABLIEF 19 December ???? Alles hangt af of de papieren op tijd in Belgie geraken en of de Belgische ambasade open is tussen Kerst en Nieuw.
Het wordt dus misschien een warme Kerst in Ethiopie of een regenachtige in Belgie.
Nu dat het zo concreet wordt en dichtbij komt kan het eigenlijk niet snel genoeg gaan.
Vandaag dan ook flink doorgewerkt aan de kinderkamer. Klaar... oef.
Hopelijk krijgen we maandag een concreet antwoord en weten we of we een weekje later kunnen vertrekken, of dat we nog even de feestdagen hier doorbrengen en ons jaar starten in Ethiopiƫ.

Pffff, al deze toestanden zijn slecht voor de tikker, ik loop inderdaad rond als een stresskip. Niet weten wat, wanneer, hoe en er zelf niets kunnen aan doen is verschrikkelijk. Maar gelukkig zijn we niet alleen E & JM zullen samen met ons wel stressen, want zoals we verwacht hadden worden zij ons reisgezelschap.
Op 12/12 vertrekt er al een groep die hun kindje mogen gaan halen, en hopelijk vertrekken wij als deze groep terug is.
Cross your fingers, duimen, duimen en schietgebedjes.... alles wat maar enigzins kan helpen om ons zo snel mogelijk op die vlieger te krijgen.

Maandag hopelijk het vervolg.

Counters
Free Counter