Ons verhaal

Voor vrienden, familie en alle mensen die meeleven in ons adoptieavontuur.

3.11.06

Druk, Druk, Druk




De dagen, en weken vliegen voorbij.

Druk op het werk, zowel ik als D zitten tot over onze oren in het werk. En in de weekend en de vrije dagen, lopen we van hot naar her.
Op 1/11 hebben we dan eindelijk het kamertje ontdaan van al de niet kindjes toestanden, de kamer is nu klaar om de bedjes en toebehoren te plaatsen.
Dit weekend gaan we op zoek naar een leuke winkel waar we onze kado-lijst kunnen deponneren. Volgende week vrijdag staat een uitstapje naar Antwerpen gepland voor onze spuitjes (tja hoort er nu eenmaal bij) en daarna een Ikea strooptocht. Daartegen zou onze reispas ook in orde moeten zijn, en kunnen we dus in principe vertrekken

Het is best raar dat we al praten over "Onze Abdisa en Ons Eyerusalem", en dat we hen eigenlijk niet eens kennen.
We zijn er ondertussen al wel achter gekomen wat de betekenis is van Abdisa, het blijkt geen Amhaars te zijn maar Oromifa, en het betekend "Zijn hoop". Of dit dan ook wil zeggen dat onze kindjes geen Hamar zijn maar Oromo, dat weten we niet echt.
(Hamar en Oromo zijn 2 van de vele ethnische volkeren die we terugvinden in Ethiopie. Op de foto zie je 2 Oromo meisjes en de andere is aan Hamar vrouw)



Counters
Free Counter