Ons verhaal

Voor vrienden, familie en alle mensen die meeleven in ons adoptieavontuur.

29.10.06

Shop till you drop

We zijn al een weekje kersverse ouders, (of toch bijna) en we zijn zaterdag dan ook op een shop uitstap geweest.
Kleedjes, pyama's, lekker warme jassen, ondergoed, speelgoed.... maar niet in massa's hoor. Vooral voor Abdissa hebben we spulletjes gekocht, voor Eyerusalem hadden we al een hele doos vol staan, dat we van vrienden hebben gekregen.
Voorlopig zijn het ook gewone spulletjes uit De Zeeman en Promo Fashion, Vögel, C&A leuke kinderkledij aan een heel voordelige prijs. Het is ook niet evident om gepaste kleding te kopen, als je alleen lengte en gewicht weet, maar we hebben nu voor beide kinderen een "starterspakket" de rest zal wel gehaald worden als de kindjes hier zijn, en we een beetje een beter zicht hebben op hun lichaamsbouw.
Maar het starterspakket is wel ruim uitgebreid, broeken, truien, sweaters, hemdjes, t-shirts....
In een winkel moest ik voor de klantenkaart enkele gegevens invullen, "Aantal kinderen... 2", dit schreef ik toch met enige trots hoor. :-)
Daarna nog naar de suikerbonen winkel om eens te kijken wat er zo al kan gedaan worden. De aankomstkaartjes hebben we al gevonden, en de lieve dame van de winkel zal ze nog aanpassen ook voor onze 2 kindjes, wat het suikerbonen verhaal betreft zijn we er nog niet uit, één ding weten we wel, geen suikerbonen, maar wat dan wel ? We hebben ideeen genoeg gekregen dus daar gaan we nog even over doordenken.
Volgende shophalte zal Ikea worden. Woensdag gaan we de kinderkamer opruimen, zodat we volgend weekend de decoratie kunnen schilderen.
Ook onze reispas is aangevraagd..
Dus stap per stap pakken we de zaken aan.

Counters
Free Counter