Ons verhaal

Voor vrienden, familie en alle mensen die meeleven in ons adoptieavontuur.

27.11.06

Visjes, Visjes, Visjes



Toen we een tijdje geleden aan de inrichting van de kinderkamer begonnen wisten we nog niet goed waar het naartoe zou gaan, de muren hadden we in een blauw verfje gezet, maar voor de verdere afwerking wilden we toch eerst weten wie onze kindjes zouden worden.
Het orginele idee van troetlbeertjes tekiningen tegen de muur werden van tafel geveegd toen we vernamen dat onze zoon toch al bijna 5 was, net iets te groot voor troetelbeertjes. En zo kwamen we bij Nemo, en Arielle de kleine zeemeermin. Vol enthousiasme zaten we 2 weekends geleden met dia projectot de visjes op de muur te tekenen, tot het ding het begaf, maar OK 90 % van de tekening stond erop dus het schilderwerk kon starten. En daar hadden we ons toch een beetje misrekend.... Vrijdag heel de dag geschilderd, zaterdag morgen, en zondag morgen weer met penseel en verf aan de slag. We zitten iets over de helft, 1 muur is bijna gedaan, en de andere muur is nog voor 3/4 verfloos.
Maar we zijn best fier op het resultaat....Vooral op mijn kreeftje ben ik ape-trots. Nu maar hopen dat onze kindjes het even leuk vinden als ons.

Counters
Free Counter