Ons verhaal

Voor vrienden, familie en alle mensen die meeleven in ons adoptieavontuur.

13.12.06

Dan toch niet .....

De laatste dagen waren spannend, maar uiteindelijk zullen we pas afreizen op 4 januari, en dat allemaal omdat er 1 papiertje nog niet in orde is. Maar het is wel een heel belangrijk papiertje.

Nog 3 weekjes geduld dus, maar we hebben ook iets om naar uit te kijken, rustig de tijd om valiezen te pakken, toch nog Kerst en Nieuwjaar thuis vieren..... en de stress van de laatste dagen een beetje opzij te leggen.

Hopelijk krijgen we ook nog deze week foto's van ons klein mannen, want de ontmoeting komt korter bij, en ik ben toch wel benieuwd hoe ze er nu uit zien. Zijn het donkere kroeskopjes, of zijn het eerder melkchocolatjes ? We zijn nu al bijna 2 maand in gedachten bezig met onze kindjes, en bij elke droom zien ze er anders uit, het is heel raar om je onze toekomst voor te stellen hen, zonder dat je er een beeld kan opkleven.

Vorige week hebben we wel nieuwe foto's gekregen van onze Plan zoon Isumail, hij is ondertussen 7 en een flinke jongen geworden, en de onduidelijkheid is ook een beetje opgehelderd, en dan vraag je je natuurlijk af, zou Abdisa op Isumail lijken ?

Nog 22 keer slapen, en dan de vlieger op. De laatste afteldag zijn begonnen, de laatste 3 weken.

Counters
Free Counter