Ons verhaal

Voor vrienden, familie en alle mensen die meeleven in ons adoptieavontuur.

19.7.07

Zomer pret

Het is dan eindelijk toch aan het zomeren, voor de kinderen natuurlike dolle pret in het plonsbad.

wat gebeurde er zoal de voorbije weken ?

Het feestje op het speelplein, was zeer geslaagd, daarna een weekje thuis met de papa.
Zo gingen ze samen naar oma & opa om wat klusjes te doen, de kinderen hadden de tuinstoelen en de tuinkabouter een flinke wasbeurt gegeven, en hadden hiervoor een cent gekregen van oma. Ze waren zo fier dat ze een centje hadden verdiend, jammer genoeg was er de volgende dag geen klusje meer te klaren en hadden ze dus ook geen cent gekeregen. Vooral de manier waarop Eyerus dit vertelde was hillarisch.
Voor de rest hebben ze zich bezig gehouden met het spelen in de zandbak, en knutsellen. Vooral dat laatste, dat is zo het enige dat ze echt graag en veel doen, het speelgoed blijft meestal links liggen, maar de kleurboeken, de stiften, de plakband en de lijm worden elke dag boven gehaald.
We zijn ook naar de Tropical feesten geweest in ons dorp, waar Eyerus haar haartjes heeft laten invlechten, leuk voor mama, nu heb ik een paar weken geen werk aan het kammen en in staartjes doen van haar haar, het was een heel leuke zaterdag middag, springkasteel, grim (Abdisa een tijger en Eyerus een vlinder) en heel veel schoolkameraadjes die er ook rondliepen.
Vorige zaterdag was het dan de verjaardag van Eyerus, amaai ze heeft lang moeten wachten, maar ze kreeg dan toch haar aardbei taart en haar kadootjes, alleen jammer dat ze de kadootjes 2 dagen voordien al had gevonden, maar ze was er toch blij mee. Ze telt nu al terug af naar de volgende verjaardag, nog 360 keer slapen.

Deze week zijn ze weer op het speelplein, gisteren bezochten ze Technopolis, en hadden zich enorm goed geammuseerd, het moet heel leuk geweest zijn, en we gaan dit zeker nog eens overdoen tijdens ons verlof in Augustus.

3 Comments:

Blogger Nicole said...

Het ziet er naar uit dat dit deeltje van de vakantie al geslaagd is hé?! Lieselotte laat haar speelgoed ook links liggen als ze nog maar een kans ziet om te knutselen.
Hiep hiep hiep voor Eyerus!!!!

Groetjes,
Nicole

19 juli, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Hallo Christa & Dirk,

Ik volg nog altijd de avonturen van jullie pagadders. Super toch hoe die zich aanpassen! En wat zien ze er toch schitterend uit!
Geniet van jullie kindjes !!!
Groetjes
Marleen

23 juli, 2007  
Blogger Nicole said...

Nog voor ons vertrek een piepie komen nemen! Thanks omdat we tot nu toe jullie belevenissen regelmatig mochten volgen. Hopelijk kunnen we hier nog lang mee doorgaan. Het gaf ons steeds weer nieuwe moed in de soms moeilijke perioden!!!

Liefs,
Nicole

31 juli, 2007  

Een reactie posten

<< Home

Counters
Free Counter