Ons verhaal

Voor vrienden, familie en alle mensen die meeleven in ons adoptieavontuur.

6.7.07

Speelschool




Maandag was het de eerste dag van de speelschool, ze waren geen van beiden echt happig om s'morgens te vertrekken. Maar om 16.00 stond ik oog in oog met 2 indiaantjes, Abdisa was wild enthousiast, Dit was leuk, er waren 3 andere kindjes van zijn klas, waaronder zijn vriendinnetje Anouk, Eyerus was veel minder enthousiast, er waren slecht 2 andere kindjes van haar klas, en er was een kindje die "Snottebel" tegen haar had gezegd, en een ander kindje had "kleintje" gezegd. Ik probeerde haar maar te troosten, en dinsdag vertrok ze terug schoorvoetend naar het speelplein.
Dinsdagavond was alles al een stuk beter, tegen het kindje dat snottebel had gezegd, had ze "Witte Karamel" geantwoord (ja enig talent aan rijmen is haar niet vreemd) en tegen het kindje dat kleintje had gezegd had ze geantwoord" jij bent kaka-pipi jij" mmmm, niet echt subtiel maar ja, ze was heel trots dat ze had geantwoord. Woensdag zijn ze naar een binnenspeeltuin geweest, en Abdisa vond dit veel leuker dan een gewone speeltuin, en ondertussen is Eyerus ook wel bijgedraaid. Als we vragen of het leuk is op school, dan antwoord ze neen, maar begint dan enthousiast te vertellen over wat ze heeft gedaan, over hoe grappig de animators wel zijn, over hoeveel cola en fanta ze heeft gedronken en met wie ze allemaal heeft gespeeld.
Vandaag (vrijdag) is het feest, en mochten ze verkleed gaan, dus Prinses Eyerus en Piraat Abdisa zijn vanmorgen heel enthousiast vertrokken. Benieuwd of dit straks nog zo zal zijn.

3 Comments:

Blogger Nicole said...

Hihi, tof dat ze zich niet laat doen hé, wat ze juist zegt speelt geen rol, als de boodschap maar duidelijk is;o)
Ben ook wel eens benieuwd naar hun verhaal vanavond!!!

Groetjes
Nicole

06 juli, 2007  
Blogger Alain en Ilse said...

een leuke prinses en een stoere piraat
ilse

06 juli, 2007  
Anonymous Anoniem said...

Die twee pagadders van jullie zien er schitterend uit!! Super dat het zo goed met ze gaat.
Groetjes,
Marleen

11 juli, 2007  

Een reactie posten

<< Home

Counters
Free Counter