Ons verhaal

Voor vrienden, familie en alle mensen die meeleven in ons adoptieavontuur.

15.12.06

De rust is weergekeerd

Na de turbulente dagen is het ondertussen terug rustig.
We hebben ondertussen bevestiging gekregen dat we donderdag 4 januari vertrekken richting Addis Abeba. Het zal een lange reisdag worden, vertrekken ‘s morgens om 8.30 uit Zaventem en landen even voor 22.00 in Addis Abeba. De volgende dag zullen we dan eindelijk ons klein mannen voor de eerste keer ontmoeten.
Op donderdag 11 januari verlaten we Addis weer rond 23.30 om dan op vrijdag 12 januari rond 8.00 op Zaventem toe te komen.
Vandaag binnen 4 weken zijn we thuis met onze kinderen, en kan ons groot avontuur beginnen.

Donderdag 21/12 hebben we nog een reisvoorbereiding met ROH, waar we de laatste informatie zullen meekrijgen betreft onze reis.

Alles komt nu wel heel kort bij. We zijn ook wel blij dat we nu weten wanneer we vertrekken. Het is wel jammer dat we door al die feestdagen wat langer moeten wachten, maar dat nemen we er wel bij. Het is uiteindelijk onze laatste wachtperiode.

De komende weekends gaan we (ik en D) het er toch nog even van nemen. Zaterdag lekker gaan eten in ons lievelingsrestaurant.
Voor degen die het nog niet kennen www.dounya.be een geweldig gezellig restaurantje, en de avonden met live muziek zijn altijd dikke ambiance verzekerd.
Nog 3 weekends dat we voor ons alleen hebben. Nog 3 zondagen lekker lang lui in bed.

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Hoi Christa en Dirk,
Supertof dat jullie 4 jan mogen vertrekken. En 6 jan is het ethiopisch kerstfeest, dus dan kunnen jullie kerst nog eens over doen maar dan met z'n viertjes !!
Veel succes ginder. Ben benieuwd naar de fotootjes van jullie kindjes.
Groetjes,
Marleen en Bezua

15 december, 2006  
Anonymous Anoniem said...

Wij wensen jullie fijne feesten en een vreugdevol en vooral vruchtbaar 2007!!

17 december, 2006  
Anonymous Anoniem said...

hallo Christa en Dirk

wij zijn zeer blij voor jullie en een dikke proficiat, we zijn net als jullie voor een sibling gegaan en hebben net een toewijzing, een tweeling van 4 jaar (meisjes)
het was zo leuk om jullie verhaal te lezen, zo vele herkenbare zaken
de twijfel, het ongeduld,...

heel veel geluk
Mario en Els

30 januari, 2007  

Een reactie posten

<< Home

Counters
Free Counter