Ons verhaal

Voor vrienden, familie en alle mensen die meeleven in ons adoptieavontuur.

28.2.07

Rust na een drukke week

Een weekje geen school, dus drukte thuis. Gelukkig was het mooi weer en konden we ook buitenspelen. Woensdag gingen we bij Robbe, Ine en Kobe spelen, het kwam een beetje langzaam op gang maar eens ze bezig waren, was er geen stoppen meer aan, dit zullen we zeker nog vaker doen. Er zijn al zelfs plannen om in de zomer naar Plopsaland te gaan met zijn allen. Zomer, daar spreken ze elke dag van, want in de zomer krijgen ze een fiets, elke dag vraagt Abdisa wanneer het nu zomer is, en telkens er een straaltje zon te zien is denkt hij dat de zomer begonnen is.
Dit weekend ook weer heel wat bezoek gehad, en bij bezoek horen dan ook pakjes, dus weer een lading nieuw speelgoed. Spelen lukt steeds beter, de brandweerwagen heeft enorm succes en ze slagen er zelfs in samen hiermee te spelen.
Gisteren was het nog maar is pakjes tijd, dit keer voor Abdisa's verjaardag. En wat je niet zou verwachten, maar hij wist heel goed dat ik op zijn taart kaarsjes moest zetten, en dat we "Happy birthday" moesten zingen, en dan zou hij de kaarsjes uitblazen. En het moest gefilmd worden. Een echt feestje was er nog niet, maar moeke was van de partij, en om Eyerus niet helemaal in de kou te laten staan was er ook voor haar een pakje.
De Samson liedjes kent iedereen hier in het gezin nu van buiten (tot vervelens toe Samson Dans DVD) en nu heeft ze ook een Plop dans, dus de komende weken zal het hier heel wat Plop, Kwebbel, Lui en Klus zijn.
De school is ondertussen weer begonnen, Abdisa's klas wordt in de voormiddag opgesplitst (30 kindjes is inderdaad een grote klas) en nu hebben ze alle twee Juf Helena (Abdisa in de voormiddag en Eyerus in de namiddag). Ze blijven ook heel de dag op school. D is deze week nog thuis, en daarna start voor hem weer het gewone leven, ik mag nog een paar weken extra genieten, en tijd nemen om mij klaar te stomen voor het werk. Het zal dan weer opnieuw organiseren worden, maar het zal wel lukken.

Counters
Free Counter