Ons verhaal

Voor vrienden, familie en alle mensen die meeleven in ons adoptieavontuur.

16.2.07

Carnaval




Even 2 foto's van onze carnavalisten.


Vandaag was het feest op school met panekoeken en een echte carnavalsstoet.




Abdisa had vorige week al een leeuwenmasker gemaakt, en hij wilde dan ook als leeuw verkleed gaan, Eyerus wou (hoe kan het ook anders voor een meisje van 3.5 jaar) prinsesje zijn.

dus mama op het laatste moment nog op zoek naar een kostuum voor hen.
Voor de rest niet veel nieuws te vertellen, Eyerus is elke avond gaan slapen zonder pamper en tot nu toe is haar bedje s'morgens droog.
Ze durft s'morgens nog wel eens moeilijk doen bij het eten. Waar ze de eerste weken 2 borden conrflakes aten, en s'middags gemakkelijk 3 tot 4 boterhammen naar binnen speelde, begint dit nu af te nemen. Eyerus stopt nu uit zichzelf na 2 boterhammen, Abdisa blijft bij 3. Ook het avond eten loopt perfect, enkel het witloof van enkele dagen geleden zagen ze niet zitten. Maar welk kind lust dat nu wel? De bloemkool van gisteren werd eerst tot "No lekker" geklasseerd maar hun bordje was toch leeg. Worst blijft een lieveling en natuurlijk de "Belgische enjara" wordt goed gesmaakt. Vermits ik me nog niet aan de echte enjera heb gewaagd blijft het dus "Belgische enjera" wat zo veel is als tortilla gevuld met een dikke spagethi saus of pitta vlees.
Vandaag houden we het op vlaamse kost, carbonade met frietjes.
Volgende week zal het wel weer wat drukker zijn, geen school en dus zien dat we genoeg te doen hebben om de kinderen bezig te houden. We hebben al in elk geval een paar spulletjes bijgehouden zodat we wat kunnen knutsellen (wc-rolletjes, petit gervais potjes....)
Woensdag gaan we spelen bij de kindjes van N&Y, dat zal voor die van ons ook een aanpassing zijn, bij goed weer maken we zeker is een uitstapje naar de speeltuin, en bij slecht weer ????






1 Comments:

Blogger Nicole said...

Wat twee prachtige carnavalisten (moeilijk woord) Ze zien er onder dat masker in elk geval zeer gelukkig uit!!! Groetje

22 februari, 2007  

Een reactie posten

<< Home

Counters
Free Counter