Ons verhaal

Voor vrienden, familie en alle mensen die meeleven in ons adoptieavontuur.

21.12.06

We proudly present......

Amaai, we zijn alle 2 zo fier als een gieter met ons kindjes, en ze zijn nog niet bij ons, er bestaat dan toch zo iets als liefde op het eerste zicht.

Ook de 2 Oma's en de Opa waren heel blij met de eerste fofo van hun kleinkinderen. Mijn vader heeft de foto's nog niet gezien, we weten nog steeds niet of hij wel beseft waar we mee bezig zijn, en de laatste dagen is zijn toestand achteruit gegaan. Vanmorgen heeft het rusthuis hem terug laten opnemen in het zieknhuis, een blaasinfectie zorgt voor hoge koorts, en de anti-biotica kuur slaagt niet aan. Dus we vallen weer van de euforie naar de misserie.

We hebben de foto's ook thuis in een lijstje gezet, en telkens we er voorbij lopen, kijken we toch even, gewoon om maar een bevestiging te krijgen dat dit allemaal wel echt is.
Vandaag binnen 2 weken, zullen we klaar staan om in te checken voor onze vlucht naar Amsterdam, vanwaar we dan naar Addis doorgaan.


Maar dan ook voor jullie toch een glimp van Eyerus & Abdisa.



4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Fiere ouders,

Kijk maar heel dikwijls naar die superschattige kindersnoeten !!
Onwezenlijk hé, die 2 zitten op jullie te wachten in Addis. Nog 2 weekjes geduld en dan kan je ze in je armen sluiten !!

Prettige feestdagen !! Ik wens voor jullie dat het zeer snel 4 jan mag zijn !!

Groetjes,
Marleen en Bezua

21 december, 2006  
Anonymous Anoniem said...

Proficiat met jullie 2 prachtige kindersnoetjes...geniet ervan en voor je het weet, kunnen jullie ze in jullie armen sluiten!!

21 december, 2006  
Blogger Hazel said...

Suuuuuuuuuuuuuuuper!!!
Ben zo blij voor jullie!!
En wat een lieve snoetjes inderdaad!!
Dikke proficiat he kersverse oudertjes...het is bijna zover!! Nog eventjes op de tanden bijten ;)
xx

22 december, 2006  
Anonymous Anoniem said...

Hallo,

Wij volgen jullie verhaal al enige tijd. Vorige week zijn wij terug gekomen met onze zoon (Henok 3 jaar).
Gisteren heb ik nog even jullie vervolg gelezen en de foto's van jullie kinderen gezien. Ik heb ze getoond aan Henok en hij zei meteen hun naam. Ze zaten namelijk ook in Kid's Care.
Iedere keer wanneer ik nu de computer aanzet, moet hij eens kijken naar Abdisa en "Gifti" zoals hij jullie dochter noemt (of iets gelijkaardigs...)

Groetjes,

Geert, Pascale en Henok

26 december, 2006  

Een reactie posten

<< Home

Counters
Free Counter