Ons verhaal

Voor vrienden, familie en alle mensen die meeleven in ons adoptieavontuur.

20.6.06

Terug op het vaste land

Ons weekje op het eiland zit erop, een week niets doen, slapen, lezen, zonnen, eten, slapen, lezen, zonnen....... Leuk, maar een week is genoeg. Morgen terug aan de slag, aan de ene kant kijk ik ernaar uit, aan de andere kant had ik nog wel een paar daagjes thuis willen zijn, er zijn hier nog genoeg klussjes die moeten gedaan worden.
In ieder geval de zon heeft ondertussen ons belgenlandje ook gevonden, dus daar profiteren we dan maar van.

Van het adoptiefront geen nieuws, wat we ook niet verwacht hadden hoor.

We hebben wel van Plan International, nieuwe foto's van Abiba gekregen, en een verslagje over de werking in Ghana, ze is nu 6, en het zijn echt leuke foto's. Zo heb je toch het gevoel dat je iets persoonlijks doet, onze kleine bijdrage geeft haar en haar famillie toch dat ietsje meer. Er komt ook regelmatig post uit Ghana, ze maakt leuke tekeningen met de potloodjes die we hadden opgestuurd, en met haar verjaardag (in maart) hadden we een Twitie kaartje gestuurd. Er ligt nog een pennenzak en een 4kleur pen klaar die we één van volgende weken gaan opsturen.

Van Isumael uit Tanzania horen we veel minder, en wat we horen klopt niet helemaal, de eerste brief was geschreven door zijn vader, een derde brief was geschreven door zijn oom, en daarin stond dat zijn vader al enige tijd dood was ??? dus even een briefje naar Plan gestuurd of ze me dit eens konden uitleggen. Ik kreeg een vriendelijk brief terug dat ze het gingen uitzoeken met de contactpersoon ter plaatse, maar tot nu toe nog geen nieuws...


Counters
Free Counter